Αρχική Επικαιρότητα Ανακήρυξη Επίτιμου

Ανακήρυξη Επίτιμου

466
0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ανακήρυξη  Επίτιμου

Η Ένωση Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Δυτικής Μακεδονίας – Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ. ακολουθώντας την αντίστοιχη της Κεντρικής – Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ. και της Χαλκιδικής – Ε.ΚΑ.Σ.Χ. έγινε η Τρίτη Ένωση της Ε.Ο.Κ. που αποκτά, μέσω της προβλεπόμενης Γενικής Συνέλευσης Επίτιμο Πρόεδρο.

Ο Νίκος Ακουμιανάκης, μετά τους Αρίσταρχο Γεωργιάδη και Μιχάλη Κουτσό, ανακηρύχθηκε Επίτιμος σε ηλικία μόλις 47 ετών, έχοντας όμως διανύσει μια πορεία 15 ετών στα Διοικητικά του μπάσκετ. Πρωτοεκλέχθηκε το 1995 και διετέλεσε Μέλος, Ταμίας, Γενικός Γραμματέας και Πρόεδρος του Δ.Σ. της Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ. από το 2002 μετά τον πρόωρο χαμό του Γιάννη Σκαρκαλά. Αποσύρθηκε από την θέση του Προέδρου επανεκλεγόμενος, για επαγγελματικούς λόγους, τον Οκτώβριο  του 2008 και από το Δ.Σ. της Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ. στις αρχές του χρόνου.

Φανατικός υποστηριχτής του Αναπτυξιακού Προγράμματος της Ομοσπονδίας ευτύχησε να δει τους Δημήτρη Διαμαντίδη και τον Κώστα Παπανικολάου να φορούν την φανέλα της αγαπημένης όλων των Ελλήνων, ενώ τουλάχιστον δεκαπέντε άλλοι αθλητές και αθλήτριες από την «απομονωμένη» Δυτική Μακεδονία φόρεσαν το Εθνόσημο και αγωνίζονται σήμερα με επιτυχία σε ομάδες Εθνικών Κατηγοριών.

Διοργάνωσε σειρά Διεθνών Τουρνουά και φιλικών Αγώνων στην Δυτική Μακεδονία, Camp Ανάπτυξης, Σεμινάρια Προπονητών και διάφορες Εκδηλώσεις, όπως ALL STAR, Συναντήσεις Αιρετών κ.α.. Διετέλεσε Μέλος της Επιτροπής Ανάπτυξης της Ε.Ο.Κ. και Έφορος στην Εθνική Παμπαίδων και την Παίδων, ενώ ήταν Αρχηγός Αποστολών και στα Πανευρωπαϊκά Πρωταθλήματα Παίδων της Ισπανίας το 2006 και των  Νεανίδων στα Σκόπια το 2009.