Αρχική Επικαιρότητα Επίσκεψη Εκπρόσωπων της ΕΟΚ 09/04/2011

Επίσκεψη Εκπρόσωπων της ΕΟΚ 09/04/2011

421
0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Το Σάββατο 09 Απριλίου 2011, πραγματοποιήθηκε στην Πτολεμαΐδα σύσκεψη των Σωματείων της Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ., υπό τον πρόεδρο της Ένωσης κ. Λάζαρο Σαββίδη με την Ε.Ο.Κ. που εκπροσωπήθηκε από το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Χριστόδουλο Οικονομίδη και το μέλος της ΚΕΔ κ. Στέλιο Συμεωνίδη. Επίσης παραβρέθηκε και ο Ομοσπονδιακός Προπονητής κ. Μίσσας.
Το πνεύμα που επικράτησε στην συνάντηση ήταν πολύ θετικό και έγινε ανταλλαγή απόψεων σε όλα τα θέματα που απασχολούν τις ομάδες καλαθοσφαίρισης της Δυτικής Μακεδονίας. Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι παρέστησαν σχεδόν όλες οι ομάδες της Ένωσης και η συζήτηση διήρκεσε περισσότερο από δυο ώρες.

Συμπερασματικά αποφασίστηκε να προταθεί στην Ομοσπονδία:
1.Να ασκήσει πιέσεις στην Γ.Γ.Α. για να καταβληθούν οι επιχορηγήσεις αγωνιστικών περιόδων 2008,2009 και 2010 μιας και έχουν καταβληθεί οι αντίστοιχες του βόλεϊ.
2.Να παρέμβει προς τον Δήμο Σερβίων για την ολοκλήρωση της κατασκευής του κλειστού γυμναστηρίου Σερβίων(έχει ολοκληρωθεί το 80%).
3.Να ασκήσει πίεση στους αρμόδιους φορείς για την κατασκευή παρκέ σε ένα από τα 4 κλειστά γυμναστήρια του Δήμου Αμυνταίου, μέσα από την ανάθεση διοργάνωσης.
4.Να γίνει σχολή προπονητών καλαθοσφαίρισης.
5.Να μην εκδίδονται δελτία παλαιών αθλητών σε ομάδες λίγο πριν την ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων.

Ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Δ.Σ. της Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ. ευχαριστούν τους δύο εκπροσώπους της ΕΟΚ και εκφράζουν την απόλυτη ικανοποίηση τους από το ενδιαφέρον και τις πρωτοβουλίες του Πρόεδρου της ΕΟΚ κ. Γ. Βασιλακόπουλου για την περιοχή μας.

επισκεψη